Nördmusik: Avsnitt 8

Här är det åttonde avsnittet av podcasten Nördmusik! Musik från Night Striker, Klonoa: Door to Phantomile, Device 6, ActRaiser och Super Bomberman. Ni får även veta företaget Namcos fullständiga företagsnamn, vilken känd tonsättare som var lärare åt spelmusikkompositören Yuzo Koshiro och mycket mer.

Play

Prenumerera via iTunes

RSS-ström

 1. Urban Trail från Night Striker
  Musik: Masahiko Takaki
  Spelets musik har givits ut på flera skivor, både i originalversion och i olika arrangemang. De senast utgivna albumen är från 2007 och 2008 och kan eventuellt gå att få tag på via skivimportörer, annars är auktionssidor som t. ex. eBay det säkraste sättet att få tag på dem.
 2. The Windmill Song från Klonoa: Door to Phantomile
  Musik: Junko Ozawa
  Spelets musik gavs ut på skiva 1998 men är sedan länge ur tryck och finns bara att köpa begagnad via t. ex. auktionssidor som eBay.
 3. Mark Magnum från Device 6
  Musik: Daniel Olsén
  Spelets musik har givits ut digitalt och finns tillgänglig för köp och nedladdning i digital form på bland annat Loudr.
 4. Filmore från ActRaiser
  Musik: Yuzo Koshiro
  Spelets musik gavs ut på skiva 1991, samt arrangerad och inspelad med symfoniorkester senare samma år. Båda skivorna är sedan länge ur tryck och finns bara att köpa begagnade via t. ex. auktionssidor som eBay.
 5. BGM1 från Super Bomberman
  Musik: Jun Chikuma
  Ett urval av spelets musik har givits ut på skiva tillsammans med musik från flera andra Bomberman-spel. Albumet kan gå att få tag på via skivimportörer, men annars är auktionssidor som t. ex. eBay det säkraste sättet.

Vi tar tacksamt emot feedback för denna podcast. Hör av er direkt till david [at] saulesco [punkt] se